Urządzenia i Akcesoria
番茄滑嫩牛
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
牛里脊 切薄片150 克
-
生抽15 克
-
料酒5 克
-
淀粉5 克
-
油35 克
-
姜 切丝2 片
-
番茄 切块350 克
-
盐 (约½平茶匙)2 克
-
糖5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
899.7 mg
Białko
18.8 g
Kalorie
1204 kJ /
288 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
12.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
21天快手菜
21 Przepisów
Chiny
Chiny