番茄滑嫩牛

番茄滑嫩牛

4.6 26 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 牛里脊 切薄片
    150 克
  • 生抽
    15 克
  • 料酒
    5 克
  • 淀粉
    5 克
  • 35 克
  • 切丝
    2 片
  • 番茄 切块
    350 克
  • (约½平茶匙)
    2 克
  • 5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 899.7 mg
Białko 18.8 g
Kalorie 1204 kJ / 288 kcal
Tłuszcz 18.6 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Węglowodany 12.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...