葱姜花蛤

葱姜花蛤

4.0 17 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 20 克
  • 切段
    2 根
  • 2 片
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 新鲜蛤蜊 选花蛤,静止吐沙后洗净沥干
    500 克
  • 料酒
    40 克
  • 生抽
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 457.8 mg
Białko 10.9 g
Kalorie 727.5 kJ / 174 kcal
Tłuszcz 11.1 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 4.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...