Urządzenia i Akcesoria
葱姜花蛤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
油20 克
-
葱 切段2 根
-
姜2 片
-
蒜头 切片2 瓣
-
新鲜蛤蜊 选花蛤,静止吐沙后洗净沥干500 克
-
料酒40 克
-
生抽5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
457.8 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
727.5 kJ /
174 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
快手海鲜料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny