Urządzenia i Akcesoria
有机番茄炖和牛肋条(无水版)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
3 人份
Składniki
-
牛腩 选用牛肋条切3厘米块,焯水洗净备用。400 克
-
油20 克
-
蒜头 切片2 瓣
-
姜2 小片
-
番茄 切块500 克
-
生抽20 克
-
糖10 克
-
小番茄 一切二200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
407.7 mg
Białko
25.5 g
Kalorie
2378.3 kJ /
569 kcal
Tłuszcz
46.2 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
14.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常牛肉料理
8 Przepisów
Chiny
Chiny