Urządzenia i Akcesoria
白灼生菜
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份
Składniki
-
生菜 去根切大片,洗净沥干300 克
-
蒜头4 瓣
-
油10 克
-
生抽15 克
-
蚝油10 克
-
盐1 小撮
-
水80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
909.6 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
393 kJ /
94 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
9.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬季蔬食料理
15 Przepisów
Chiny
Chiny