白灼生菜
TM6 TM5

白灼生菜

4.7 (15 ocen)

Składniki

  • 300 克 生菜 ,去根切大片,洗净沥干
  • 4 瓣 蒜头
  • 10 克 油
  • 15 克 生抽
  • 10 克 蚝油
  • 1 小撮 盐
  • 80 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
393 kJ / 94 kcal
Białko
2.4 g
Węglowodany
9.4 g
Tłuszcz
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
2 g
Sód
909.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy