白灼生菜

白灼生菜

4.8 21 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份

Składniki

  • 生菜 去根切大片,洗净沥干
    300 克
  • 蒜头
    4 瓣
  • 10 克
  • 生抽
    15 克
  • 蚝油
    10 克
  • 1 小撮
  • 80 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 909.6 mg
Białko 2.4 g
Kalorie 393 kJ / 94 kcal
Tłuszcz 5.3 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 9.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...