鲍鱼鸡煲

鲍鱼鸡煲

4.4 14 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
3 人份

Składniki

  • 小鲍鱼 去除内脏和外壳,清洗干净
    8 个
  • 15 克
  • 3 片
  • 切段
    3 根
  • 干辣椒
    1 根
  • 选用红烧类的土鸡或肉鸡,切块
    500 克
  • 生抽
    15 克
  • 老抽
    5 克
  • 蚝油
    20 克
  • (约½茶匙)
    2 - 3 克
  • 米酒
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 912.9 mg
Białko 32 g
Kalorie 1263.7 kJ / 30.3 kcal
Tłuszcz 12.6 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Węglowodany 15.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...