Urządzenia i Akcesoria
鲍鱼鸡煲
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
3 人份
Składniki
-
小鲍鱼 去除内脏和外壳,清洗干净8 个
-
油15 克
-
姜3 片
-
葱 切段3 根
-
干辣椒1 根
-
鸡 选用红烧类的土鸡或肉鸡,切块500 克
-
生抽15 克
-
老抽5 克
-
蚝油20 克
-
糖 (约½茶匙)2 - 3 克
-
米酒50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
912.9 mg
Białko
32 g
Kalorie
1263.7 kJ /
30.3 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
15.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中秋家常料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny