宫爆豆腐

宫爆豆腐

4.0 7 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 老豆腐
    300 克
  • 大葱
    100 克
  • 油炸用
  • 生抽
    10 克
  • 老抽 约¼茶匙
    2 - 3 克
  • 10 克
  • 约¼茶匙
    1 - 2 克
  • 10 克
  • 玉米淀粉
    5 克
  • 温水
    60 克
  • 10 克
  • 切段
    2 根
  • 蒜头 拍扁
    3 瓣
  • 2 片
  • 干辣椒 切段
    3 根
  • 黄瓜 切丁
    100 克
  • 熟花生
    50 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 559.3 mg
Białko 19.2 g
Kalorie 1946 kJ / 465.5 kcal
Tłuszcz 34 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Węglowodany 24.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...