Urządzenia i Akcesoria
宫爆豆腐
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
老豆腐300 克
-
大葱100 克
-
油 油炸用
-
生抽10 克
-
老抽 约¼茶匙2 - 3 克
-
糖10 克
-
盐 约¼茶匙1 - 2 克
-
醋10 克
-
玉米淀粉5 克
-
温水60 克
-
油10 克
-
葱 切段2 根
-
蒜头 拍扁3 瓣
-
姜2 片
-
干辣椒 切段3 根
-
黄瓜 切丁100 克
-
熟花生50 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
559.3 mg
Białko
19.2 g
Kalorie
1946 kJ /
465.5 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
24.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常豆腐料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny