土豆色拉

土豆色拉

3.9 11 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 小黄瓜 切薄片(约0.3厘米)
    150 克
  • 2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 冷开水 冲洗用,适量
  • 蒸煮用
    500 克
  • 土豆 去皮切块,约2厘米
    500 克
  • 胡萝卜 去皮切块,约1厘米
    100 克
  • 洋葱 切块,约3厘米
    50 克
  • 无盐黄油 室温软化
    20 克
  • 美乃滋
    50 克
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 白醋
    ½ 汤匙
  • 火腿 切小块(约1x2厘米)
    3 片

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9.2 g
Kalorie 1373.7 kJ / 328.6 kcal
Tłuszcz 13.3 g
Błonnik 3.2 g
Węglowodany 44.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...