Urządzenia i Akcesoria
土豆色拉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
小黄瓜 切薄片(约0.3厘米)150 克
-
盐2 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
冷开水 冲洗用,适量
-
水 蒸煮用500 克
-
土豆 去皮切块,约2厘米500 克
-
胡萝卜 去皮切块,约1厘米100 克
-
洋葱 切块,约3厘米50 克
-
无盐黄油 室温软化20 克
-
美乃滋50 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
白醋½ 汤匙
-
火腿 切小块(约1x2厘米)3 片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9.2 g
Kalorie
1373.7 kJ /
328.6 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
44.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
巧用食材变美味
10 Przepisów
Chiny
Chiny