Urządzenia i Akcesoria
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
Topping
-
extra virgin olive oil to grease
-
potatoes cut to fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled and trimmed300 g
-
zucchini trimmed2
-
onion cut into halves vertically1
-
Parmesan cheese cut to fit through the feeder tube100 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
water50 g
-
pouring (whipping) cream180 g
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
441.5 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
1055.5 kJ /
252.3 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 godz. 35 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Herb and garlic dip
10 min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25 min
Beetroot salad
10 min
Chunky basil pesto dip
10 min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min