Urządzenia i Akcesoria
Placki (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
floury potatoes peeled and cut intopiecesthat fit through feeder tube (see Tips)750 g
-
onion cut into halves100 g
-
garlic cloves to taste (optional)1 - 2
-
plain flour plus an extra 1-1.5 tbsp if needed70 g
-
eggs2
-
sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
vegetable oil to shallow fry, plus extra as needed2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
634.7 mg
Białko
8.9 g
Kalorie
1058.9 kJ /
253.1 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
48.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paella
1 godz.
Caramel toffees
Brak ocen
Sicilian Prawn Salad
Brak ocen
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Brak ocen
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz.
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Green Shakshuka
40 min
Zoodles with Bolognese Sauce
40 min
Creamy tomato and feta pasta
35 min
Dairy free hot chocolate
10 min
Churros crumb (Skinnymixers)
30 min
Pink scramble
15 min