Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de bonbons à la réglisse, type Stoptou
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 500 g de lait entier
- 30 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 892.3 kJ / 213 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 10.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 152.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riz zembrocal
55min
Limonade à la citronnelle
25min
Ananas rôtis, glace à la vanille et chantilly
12 godz. 15 min
Pain marguerite pavot et curry
15h 45min
Cocktail citron et thym
45min
Glace sundae nappage caramel
3u. 35min
Tartine de brioche aux pêches pochées au thym, sauce caramel
40min
Carpaccio d’ananas, noix de saint-jacques poêlées, sauce curry-coco et tuile parmesan-curry
30min
Madeleines au miel et à la fleur d’oranger
6h 25min
Coupe glacée à la coco, coulis à l'ananas
11 godz.
Tiramisu chocolat, café et vanille
1h 35min
Masfouf (graines de couscous aux fruits secs)
1h 20min