Calamar à la coriandre et à l'ail

Calamar à la coriandre et à l'ail

3.4 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 15 g de coriandre fraîche équeutée
  • 2 gousses d'ail
  • 20 g d'huile d'olive
  • 500 g de calamars coupés en anneaux ou morceaux
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1299.8 mg
Białko 41 g
Kalorie 1004.5 kJ / 238.3 kcal
Tłuszcz 6.8 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...