Calamar à la coriandre et à l'ail
TM6 TM5 TM31

Calamar à la coriandre et à l'ail

3.2 (13 ocen)

Składniki

  • 15 g de coriandre fraîche, équeutée
  • 2 gousses d'ail
  • 20 g d'huile d'olive
  • 500 g de calamars, coupés en anneaux ou morceaux
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1004.5 kJ / 238.3 kcal
Białko
41 g
Węglowodany
3.3 g
Tłuszcz
6.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
0.5 g
Sód
1299.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy