Pane integrale alla curcuma

Pane integrale alla curcuma

4.0 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 16 godz.
20 fette

Składniki

Semi fermentati
  • 40 g di chicchi di segale in fiocchi + q.b.
    40 g di fiocchi di farro, + q.b.
  • 40 g di semi di zucca
  • 40 g di semi di girasole
  • 20 g di semi di sesamo
  • 20 g di semi di lino
    20 g di semi di chia
  • 5 g di sale
  • 40 g di chicchi di segale in fiocchi
    40 g di fiocchi di farro, in fiocchi
  • 180 g di acqua
Pre-impasto (preparare la sera)
  • 70 g di acqua fredda
  • 120 g di farina integrale
  • 1 g di lievito di birra fresco
Impasto principale (il mattino seguente)
  • olio di cocco q.b.
  • 190 g di farina tipo 00
  • 100 - 110 g di acqua fredda
  • 1 cucchiaio di curcuma in polvere
  • 5 g di lievito di birra fresco

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 98 kcal / 408 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 99 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...