Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina tipo 00
- 550 g di acqua
- 6 g di lievito di birra fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 1 cucchiaino colmo di curcuma in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 453.9 kJ / 108.5 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 19.4 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 197.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema ai biscotti Lotus®
10 分钟
Crackers al pomodoro e Parmigiano reggiano
3h
Pane all'acqua
4 godz.
Polvere di funghi
10 分钟
Taralli alle cipolle
3h 30min
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40min
Pomodorini sottovuoto
1h
Panini alberelli segnaposto
3h
Barrette di frozen yogurt e fragole (TM6)
6h 10min
Tarte flambé alle cipolle (TM6)
1h
Salsa cremosa alle cipolle (vegan)
3h 30min
Panini rosmarino e uva
3h 20 min