![Pasta di grano saraceno (senza glutine, senza uova, senza lattosio) Pasta di grano saraceno (senza glutine, senza uova, senza lattosio)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/83f16a14b107600ecb5a9a238d08aa25/Derivates/e241b9bacdb552cf67cd84c753380a41b83b92d3.jpg)
Wersje kompatybilne
Pasta di grano saraceno (senza glutine, senza uova, senza lattosio)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g di farina di grano saraceno (vedere consigli)
- 180 - 200 g di acqua calda (non bollente)
- 4 g di gomma xantana
- ¼ di cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1051.2 kJ / 251.3 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 2.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 7.5 g
- Sód
- 155.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa
Brak ocen
Sciroppo Chai
Brak ocen
Spumone ai frutti di bosco
10min
Torta multistrato al cioccolato, lampone e pistacchi (vegan)
12h
Vellutata di zucca e cocco
45 min
Pavlova con pere all'arancio (TM6)
5h
Crema al limone con orecchie di biscotto
40 мин.
Composta di frutta rossa con yogurt
15min
Affogato alla banana
10 Std. 55 Min
Vellutata speziata di zucca
50 мин.
Smoothie spinaci, mela e zenzero
5min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min