Pane al rosmarino

4.4 8 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz.
15 fette

Składniki

  • 20 g di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 8 g di sale
  • 1650 g di acqua
  • 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 2 pizzichi di zucchero
  • 600 g di farina di forza + q.b.
  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 30 g di succo di limone
  • ½ cucchiaino di sale grosso

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 187.4 kcal / 784 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 29.9 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 275.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...