Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g d'huile végétale
lub 20 g d'huile d'olive -
200 - 300
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
lub 200 - 300 g d'oignons rouges, coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1030 kJ / 246 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 22 mg
Alternatywne przepisy
Dorer 250 g de poulet en lanières
15min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 min
Dorer 250 g d'échalotes
25 min
Dorer légèrement ail et oignons
20 min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 Min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min
Rissoler des oignons
20 min
Rissoler des échalotes
20 min