Urządzenia i Akcesoria
Cinnamon Rice Pudding Cake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
12 slices
Składniki
Base
-
mixed whole nuts (e.g. almonds, cashews, walnuts, hazelnuts)100 g
-
rolled oats (see tip)80 g
-
pitted dates80 g
-
coconut oil40 g
Filling
-
pitted dates200 g
-
water plus extra for soaking gelatine1400 g
-
white short grain rice250 g
-
soy cream270 g
-
cinnamon stick1
-
fine sea salt1 pinch
-
gelatine leaves8
-
ground cinnamon to taste1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
36.3 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1138.5 kJ /
272.1 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1h
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2h 15min
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
45min
Almond Vegetable Crumble
7h
Creamy Dairy-free Custard
20min
Crocodile Cupcake Cake
2h
Polenta Mandarin and Almond Cake
2h 35min
Cardamom And Lime Syrup Cake
1h 35min
Hot Apple Tea
40min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1h
Gluten-free Sacher Torte
3h 20min