Chlebki duńskie Bożeny Małek
TM6 TM5

Chlebki duńskie Bożeny Małek

4.8 (159 ocen)

Składniki

  • 140 g ziaren słonecznika
  • 160 g siemienia lnianego
  • 140 g ziaren sezamu, białego
  • 220 g mąki kukurydzianej
  • 1 ½ łyżeczki soli
  • 110 g oleju rzepakowego lub słonecznikowego
  • 500 g wody, wrzącej

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
2221.4 kJ / 530.9 kcal
Białko
12.8 g
Węglowodany
33.7 g
Tłuszcz
41.3 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Błonnik
11.3 g
Sód
449.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy