Urządzenia i Akcesoria
青椒炒肉丝
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
猪里脊肉 切丝,0.5×0.5厘米300 克
-
料酒10 克
-
盐¾ 茶匙
-
油10 克
-
青椒 切丝,0.5厘米200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
330.9 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
634 kJ /
151.5 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TM6专属体验
12 Przepisów
Chiny
Chiny
高温专辑
37 Przepisów
Chiny
Chiny