青椒炒肉丝

青椒炒肉丝

3.4 26 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 猪里脊肉 切丝,0.5×0.5厘米
    300 克
  • 料酒
    10 克
  • ¾ 茶匙
  • 10 克
  • 青椒 切丝,0.5厘米
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 330.9 mg
Białko 15.6 g
Kalorie 634 kJ / 151.5 kcal
Tłuszcz 8.6 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...