Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sellerie-Kräuter-Puffer
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 700 g Knollensellerie, in Spalten
- 2 Knoblauchzehen (opcjonalnie)
- 1 TL Salz
- 120 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Petersilie
Avocadoquark und Fertigstellung
- 10 g Limettensaft
- 100 g Avocado, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Magerquark
- 30 g Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 1 TL Salz
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Pfeffer
- 5 Eier
- 5 EL Flohsamenschalen
- 20 g Öl zum Braten
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1737 kJ / 415 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 15 g
- Sód
- 503 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Leinsamen-Flammkuchen mit Lachs und Champignons
40min
Pecorino-Rosmarin-Kekse (Low Carb)
1 Std. 30 Min
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40min
Ofenfisch mit Gemüse
50 Min
Pizza bianca mit Zucchiniboden, Räucherlachs und Rucola
55 min.
Tiroler Speck-Muffins
40min
Spinatpastete mit Ei
2h 30min
Kabeljau mit Senfsauce, Petersilienwurzelcreme und Brokkoli
1h
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45min
Sellerie-Cordon-Bleu
1h
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30min
Gefülltes Gemüse (Les petits farcis des légumes à la provençale)
1 Std. 30 Min