Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de trigo sarraceno en grano
- 30 g de salvado de avena
- 50 g de copos de avena
- 30 g de amaranto hinchado
- 100 g de semillas variadas (sésamo, amapola, chía, lino, pipas de girasol, pipas de calabaza, etc...)
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de aceite de girasol
- 250 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 685 kJ / 163 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 9.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 234.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panecillos de lino y chía
40min
Mijo con pesto de avellanas y brócoli
1 Std.
Trufas de avena y algarroba
15min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1h 30 phút
Pan mediterráneo sin gluten
1h 20 phút
Trufas veganas
20 Min
Focaccia con uvas y queso (sin azúcar, sin gluten, sin huevos)
2h
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 Std.
Granola de chocolate
30 phút
Cake de plátano con algarroba
1h 45 phút
Pan 100% trigo sarraceno
2h