Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de trigo sarraceno en grano
- 30 g de salvado de avena
- 50 g de copos de avena
- 30 g de amaranto hinchado
- 100 g de semillas variadas (sésamo, amapola, chía, lino, pipas de girasol, pipas de calabaza, etc...)
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de aceite de girasol
- 250 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 685 kJ / 163 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 9.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 234.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 godz.
Harina sin gluten para todo uso
5 dk
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1 Std. 30 Min
Pan alemán sin gluten
3hod.
Pan de calabacín y zanahoria con pipas
1 Std. 45 Min
Pan de huevo (sin gluten)
1hod. 40min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3hod.
Pan exprés sin gluten
1小时
Pan 100% trigo sarraceno
2 Std.
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1 Std. 30 Min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 godz.