Empanadas funghi e peperoni (vegan)

Empanadas funghi e peperoni (vegan)

4.8 8 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 pezzi

Składniki

  • di farina tipo 00 + q.b.
    400 g
  • di acqua tiepida
    220 g
  • di lievito di birra disidratato (1 bustina)
    7 g
  • di olio di oliva + q.b.
    35 g
  • sale
    1 ½ cucchiaino
  • di cipolla a metà
    50 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    ½ mazzetto
  • di peperone rosso a pezzi
    150 g
  • di salsa harissa
    ½ cucchiaino
  • funghi freschi
    100 g
  • di concentrato di pomodoro
    20 g
  • farina

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 82.9 kcal / 346.7 kJ
Białko 2.6 g
Tłuszcz 1.8 g
Węglowodany 14.2 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 149.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...