Urządzenia i Akcesoria
Crackers al pistacchio
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
30 pezzi
Składniki
-
60 g di mandorle pelate
-
30 di Parmigiano Reggiano
-
100 g di pistacchi al naturale sgusciati
-
2 tuorli d'uovo
-
¾ - 1 cucchiaino di sale
-
4 pizzichi di pepe macinato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
458.9 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
607.8 kJ /
145.3 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pausa low carb
19 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Scones salati al basilico e crema di ricotta
40 min
Cantuccini pistacchio, pomodori secchi e olive
40 min
Focaccia primaverile
2 godz.
Sformato tricolore
1 godz. 30 min
Pane a fisarmonica con burro aromatizzato alle olive
2 godz. 30 min
Torta ovetto fondente
1 godz. 30 min
Biscottini salati al basilico e mandorle
1 godz.
Millefoglie di mele con crema di valeriana e noci
15 min
Crackers integrali con crema di avocado
3 godz.
Biscottini all'arancia e muesli
1 godz.
Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive
1 godz. 40 min
Schiacciatina zucca e carote
45 min