Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de arroz
- 300 g de harina panificable sin gluten
- 2 g de levadura prensada fresca
- 300 g de agua helada
- 10 g de aceite de oliva
- 5 g de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1793.8 kJ / 428.7 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 88.3 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 905.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan mediterráneo sin gluten
1h 20 min
Nuggets de pollo con sojanesa de encurtidos
1h
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Scones sin gluten
30min
Lasaña boloñesa (sin gluten)
2h
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20 min
Masa sablé sin gluten
1h
Risotto con pera y gorgonzola
50min
Pizza con masa de patata (sin gluten)
5h 40min
Cookies de chocolate (sin gluten)
1h 30min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Mezcla de harinas sin gluten para repostería
5 min