Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de arroz
- 300 g de harina panificable sin gluten
- 2 g de levadura prensada fresca
- 300 g de agua helada
- 10 g de aceite de oliva
- 5 g de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1793.8 kJ / 428.7 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 88.3 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 905.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Croquetas con harina comercial (sin gluten)
5h
Hojaldre rápido (sin gluten)
1u.
Pan mediterráneo sin gluten
1u. 20min
Pizza tropical sin gluten
1u.
Croquetas con harina casera (sin gluten)
5h
Crostata con salami y queso (sin gluten)
1u. 20min
Pan exprés sin gluten
1u.
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min
Cookies de chocolate (sin gluten)
1h 30 min
Crêpes sin gluten
45 min
Gofres sin gluten
50min
Tortitas sin gluten
40min