Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa quebrada
- 300 g de harina de trigo
- 150 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de agua
Relleno
- 500 g de pulpa de calabaza en trozos
- 500 g de patata en dados de 1 cm
- 200 g de leche
- 30 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco nuez moscada molida
Montaje
- 150 g de queso brie en lonchas finas
- 150 g de jamón cocido en lonchas finas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1313 kJ / 313 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 30.4 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.7 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 589.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta soufflé de espinaca
1h
Risotto con calabaza y roquefort
45 min
Quiche de calabaza y queso feta
2 Std. 20 Min
Bundt cake de calabacín y cacao
1h 10min
Calabaza rellena a la provenzal
1h 10min
Quiche de calabacín con jamón york
1h
Polenta con boloñesa de pollo
45 min
Pan mediterráneo sin gluten
1h 20min
Empanadillas de maíz y beicon
2h 30min
Empanadillas de pollo
1 Std. 45 Min
Pan de semillas rico en proteínas
9 Std.
Tarta de calabaza sin gluten
2h 30min