Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de beurre, et un peu pour le moule
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 180 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 220 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 sachet de levure chimique
- 100 g de chocolat noir
- 40 g de pâte de pistache
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2640 kJ / 633 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 35 g
Alternatywne przepisy
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10min
Galette des rois vanille-fève tonka
1h 20min
Fondant au chocolat
40 dk
Tarte amandine aux poires
2sa 30 dk
Cake au citron
1h 50min
Cake pomme et cannelle
55 dk
Cake aux fruits secs
2h
Gâteau à la fleur d'oranger et amandes
55 dk
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 dk
Gâteau chocolat-café meringué
1 Std. 10 Min
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15min
Gâteau moelleux au citron
1sa