
Urządzenia i Akcesoria
Ganache z mlecznej czekolady z korzenną przyprawą
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
450 g
Składniki
-
360 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
-
150 g śmietany, min. 30% tłuszczu w temp. pokojowej
-
30 g miodu
-
½ - 1 łyżeczka kardamonu, mielonego
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
556.4 kcal /
2329.7 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
36.2 g
Węglowodany
80.2 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PODSTAWY CUKIERNICZE
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 godz. 10 min
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 min
Krem budyniowy (crème pâtissiére)
15 min
Mus czekoladowy
3 godz. 20 min
Ganasz czekoladowy
20 min
Masa maślana
5 min
Tort czekoladowy z polewą lustrzaną (mirror glaze)
7 godz. 55 min
Ganache czekoladowy
3 godz. 20 min
Krem z masłem orzechowym i kajmakiem
5 min
Tort czekoladowy z kremem orzechowo-kajmakowym
48 godz.
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20 min