Poulet à l'orange, fenouil et romarin, riz aux raisins secs
TM6 TM5 TM31

Poulet à l'orange, fenouil et romarin, riz aux raisins secs

3.8 (12 ocen)

Składniki

  • 100 g d'oignon, coupé en quatre
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 2 brins de romarin frais, équeutés
  • 600 g de poulet, en morceaux
  • le jus de 2 oranges
  • 1 orange, en tranches
  • 300 g de fenouil, en lamelles
  • 1000 g d'eau
  • 200 g de riz
  • 30 g de raisins secs
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1983 kJ / 474 kcal
Białko
36 g
Węglowodany
50 g
Tłuszcz
13 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy