
Wersje kompatybilne
Poulet à l'orange, fenouil et romarin, riz aux raisins secs
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 brins de romarin frais équeutés
- 600 g de poulet en morceaux
- le jus de 2 oranges
- 1 orange en tranches
- 300 g de fenouil en lamelles
- 1000 g d'eau
- 200 g de riz
- 30 g de raisins secs
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 474 kcal / 1983 kJ
- Białko
- 36 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Węglowodany
- 50 g