
Urządzenia i Akcesoria
Empanadas vegan com recheio de cogumelos e pimento
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
24 unidades
Składniki
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar400 g
-
água morna220 g
-
fermento de padeiro seco (7 g aprox.)1 saqueta de
-
azeite mais q.b. p/ pincelar35 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
cebola50 g
-
salsa½ ramo
-
pimento vermelho cortado em pedaços150 g
-
cogumelos frescos100 g
-
concentrado de tomate20 g
-
pasta de harissa½ c. chá de
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
78.9 kcal /
330.3 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
1.7 g
Węglowodany
13.7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
149.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pastelaria vegan
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia