Urządzenia i Akcesoria
Traditional French chocolate canelé
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 49 godz.
12 portions
Składniki
-
vanilla pod1
-
milk500 g
-
dark rum30 g
-
vegetable oil10 g
-
caster sugar200 g
-
plain flour90 g
-
Dutch cocoa powder30 g
-
eggs2
-
egg yolk1
-
butter melted, to brush
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
33.9 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
639.7 kJ /
152.9 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
26.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 godz. 5 min
French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Charlotte Russe
3 godz.
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 godz. 40 min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3 godz. 45 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Hearty seafood chowder
1 godz.
Ham and cheese canelé
49 godz.
Cotton soft Japanese cheesecake
1 godz. 45 min
Vanilla paste
10 min
Traditional French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 godz.