Urządzenia i Akcesoria
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Artichoke filling
-
fresh tarragon leaves (see Tips)20 g
-
artichoke hearts in oil drained80 g
-
ricotta100 g
-
lemon juice20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Chicken ballotine and red capsicum sauce
-
skinless chicken breast fillets (approx. 180 g each)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
red capsicums deseeded and cut into halves2
-
garlic cloves unpeeled4
-
olive oil40 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
652.3 mg
Białko
60.9 g
Kalorie
1476 kJ /
351.4 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brazilian cheese puffs
20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sautéed prawns
15min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Browned eschalots (250-350 g)
25min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Browning 8.5 oz Shallots
25min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min