Wersje kompatybilne
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Artichoke filling
- 20 g fresh tarragon leaves (see Tips)
- 80 g artichoke hearts in oil, drained
- 100 g ricotta
- 20 g lemon juice
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Chicken ballotine and red capsicum sauce
- 4 skinless chicken breast fillets (approx. 180 g each)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 2 red capsicums, deseeded and cut into halves
- 4 garlic cloves, unpeeled
- 40 g olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1476 kJ / 351.4 kcal
- Białko
- 60.9 g
- Węglowodany
- 7.1 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 652.3 mg
Alternatywne przepisy
Teriyaki chicken thighs
2 godz. 10 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Barbecue sauce
1 godz. 40 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 godz.
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3ωρ. 15 λεπτ.
Beef cheek Bourguignon
5h 25min