Urządzenia i Akcesoria
Steamed orange and pomegranate sponge
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Orange and pomegranate sponge
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra to grease230 g
-
plain flour plus extra to dust230 g
-
pomegranate arils120 g
-
honey20 g
-
orange liqueur (optional)40 g
-
oranges reserve zest, then peeled and flesh cut into segments (see Tip)2
-
white sugar180 g
-
vanilla bean paste2 tsp
-
eggs4
-
milk120 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt1 pinch
-
water1100 g
Vanilla custard
-
egg yolks6
-
milk450 g
-
white sugar70 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
198.8 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
2542.1 kJ /
607.6 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Węglowodany
68.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Turmeric chicken bone broth
6 godz. 10 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Pear twists on chocolate custard
Brak ocen
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 godz. 5 min
Milo® mousse
1 godz. 5 min
Chocolate and nut babka
3 godz.
Douhua (soybean curd)
10 godz. 25 min
Blueberry jam
35 min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1 godz.
Frozen coconut Margarita
6 godz. 5 min