Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di olio di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 120 g di rucola, senza steli
- 80 g di Parmigiano, a pezzi
- 30 g di nocciole
- 1 peperoncino rosso tagliato a metà per lungo, senza semi
- 1 cucchiaino di sale marino
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1046 kJ / 250 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 0.75 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di fagiolini verdi con patate e vinaigrette di verdure
50 dk
Pesto di basilico
10 Min
Crema spalmabile alle melanzane
20 min
Marmellata di prugne per la dispensa
55min
Risotto alla zucca
35 dk
Menù: filetti di trota con verdure alla panna e riso e gelato alla frutta
Brak ocen
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 Min
Besciamella
15 Min
Confettura di arance con kiwi e zenzero
50 dk
Gelato alla frutta
5 Min
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min
Purè di patate nature
55min