Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 œufs
- 700 g d'eau
- ½ bouquet de persil frais (env. 10 g), effeuillé
- ½ bouquet de ciboulette fraîche (env. 5 g), ciselée en rouelles (2 cm)
- 150 g de carottes nouvelles, évent. pelées, en morceaux (3 cm)
- 120 g de radis rouges, coupés en deux
- 40 g d'oignons en botte, en morceaux (3 cm)
- 30 g d'huile d'olive
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de moutarde de Dijon
- 1 c. à café de sel
- 6 pincées de poivre, moulu
- 8 tranches de pain de mie blanc
- 4 pincées de fleur de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1568 kJ / 376 kcal
- Białko
- 15.8 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 21 g
Alternatywne przepisy
Papet vaudois
55min
Salade de poulet au curry
30min
Soupe du chalet
40min
Salade de cervelas au fromage
10min
Sauce balsamique
10min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Mousse au thon
5min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10min
Risotto alle cinque P
30min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5min
Risotto à la tomate et burrata
30min
Cuchaule
2h 30min