Wersje kompatybilne
Pasta fresca con harina de garbanzos (sin gluten y sin azúcar)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de harina de garbanzos
- 3 huevos
- 20 g de aceite de girasol
- ¼ de cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1418 kJ / 339 kcal
- Białko
- 18.6 g
- Węglowodany
- 38.7 g
- Tłuszcz
- 11.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 212.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelatinas para potenciar la belleza
2h 10min
"Arroz" de coliflor con mariscos
50 min
Panecillos retorcidos de hinojo
Brak ocen
Pasta fresca de trigo sarraceno (sin gluten, sin huevo, sin lácteos y sin azúcar)
45 Min
Turrón de coco
35min
Crackers de semillas
50 min
Leche de coco
Brak ocen
Lasaña boloñesa (sin gluten)
2h
Tiramisú (sin gluten y sin lácteos)
8h 50min
Cookies de avellanas y almendras
30 Min
Harina de arroz
5 Min
Pan 100% trigo sarraceno
2h