Wersje kompatybilne
Pasta fresca con harina de garbanzos (sin gluten y sin azúcar)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de harina de garbanzos
- 3 huevos
- 20 g de aceite de girasol
- ¼ de cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1418 kJ / 339 kcal
- Białko
- 18.6 g
- Węglowodany
- 38.7 g
- Tłuszcz
- 11.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 212.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Manteca de maní y mantecol
2 godz. 20 min
Desayuno: Pan de zanahoria. Trufas de nuez y zanahoria. Batido de plátano y yogur
3h
Verduras fermentadas en conserva
64h 20min
Masa madre sin gluten
120 godz.
Bagels sin gluten
1 Std. 50 Min
Yogur de coco
11 Std. 30 Min
Mini tarta de queso japonesa sin gluten
1 godz. 30 min
Masa quebrada (sin azúcar, sin gluten y sin lácteos)
40 min
Angel food pavlovas
3h 30min
Masa sablé sin gluten
1h
Carrot cake vegana
2h
Queso vegano
14 Std. 10 Min