
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de sucre de canne
- 250 g d'eau
- 1 gousse de vanille fendue en deux dans la longueur
- 250 g de café froid
- 250 g de crème liquide 35% m.g. très froide
- 25 g de sucre glace
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 298 kcal / 1243.3 kJ
- Białko
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
- Węglowodany
- 27.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.5 g
- Sód
- 35 mg