Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, en cubes (1 cm)
Les ravioli
- 300 g de semoule de blé dur, extra fine
- 150 g d'eau
- 35 g d'huile d'olive
- 5 g de sel
- 300 g de pecorino, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1 gousse d'ail
- 10 feuilles de menthe
- farine de blé, pour le plan de travail
La sauce tomate
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates concassées en conserve
- 1 pincée de bicarbonate de sodium
- ½ c. à café de sel
- 5 - 10 feuilles de basilic frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 2824 kJ / 675 kcal
- Białko
- 24.2 g
- Węglowodany
- 71.1 g
- Tłuszcz
- 32.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arancini champignons-mozzarella
3h 10min
Bouillon safrané aux pâtes, moules, petits pois et aneth
50min
Julius à l'orange
5 Min
Café à la noisette
25min
Tortilla au piment poblano et au poulet
40min
Sauce fromagère
30min
Tagliolini aux truffes
Brak ocen
Côtelettes d'agneau à la crème
3 Std.
Arancini aux restes de poulet et de risotto
1h 20min
Bouillon de bœuf
3 Std. 50 Min
Mousse de café
5 Min
Tajine d'agneau aux pruneaux
1h 5min