Urządzenia i Akcesoria
Pan Bolo Brotpudding
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 Portionen
Składniki
-
Weißbrot trocken, in Stücken (ca. 3 x 3 cm)350 g
-
Milch450 g
-
Rosinen100 g
-
Kristallzucker etwas mehr zum Bestreuen100 g
-
Vanillezucker1 Päckchen
-
Butter etwas mehr zum Einfetten30 g
-
Backpulver1 TL
-
Kokosflocken30 g
-
Zimt, gemahlen1 TL
-
Eier (Größe M)4
-
Rum (optional)10 g
-
Schlagobers, geschlagen als Deko
-
Obst als Deko
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 Portionen
Sód
2310 mg
Białko
72.6 g
Kalorie
11143 kJ /
2657 kcal
Tłuszcz
93.6 g
Błonnik
22.4 g
Tłuszcz nasycony
52.4 g
Węglowodany
369.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kleine Erdbeer-Cheesecakes
24 godz.
Italienischer Brunch
1 godz. 50 min
Marokkanische Linsensuppe (XXL)
35 min
Masala Kirsch Tiffin
2 godz. 30 min
Pudding des Grauens
1 godz. 25 min
Cheesecake (gebacken)
7 godz. 20 min
Käsegebäck
2 godz. 30 min
Butterkekse
50 min
Glasierte Babykarotten
25 min
Schokoladenherzen
1 godz. 30 min
Maronicreme
15 min
Schneller Rohkostsalat
15 min