Aquafaba Pavlova

Aquafaba Pavlova

4.4 15 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 Portionen

Składniki

  • Feinkristallzucker
    75 g
  • Balsamico, weiß
    1 ½ EL
  • Aquafaba (Kichererbsenflüssigkeit aus der Dose) kalt (siehe Tipp)
    90 g
  • Vanille, gemahlen
    1 TL
  • Kokosnusscreme
    225 g
    225 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
  • Vanillezucker
    1 TL
  • Obst als Dekoration

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 68 mg
Białko 3 g
Kalorie 1204 kJ / 288 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 17.9 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...