Urządzenia i Akcesoria
Aquafaba Pavlova
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Feinkristallzucker75 g
-
Balsamico, weiß1 ½ EL
-
Aquafaba (Kichererbsenflüssigkeit aus der Dose) kalt (siehe Tipp)90 g
-
Vanille, gemahlen1 TL
-
225 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkaltKokosnusscreme225 g
-
Vanillezucker1 TL
-
Obst als Dekoration
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
68 mg
Białko
3 g
Kalorie
1204 kJ /
288 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
17.9 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kichererbsen Masala
45 min
Veganer Feta
12 godz. 10 min
Rotes Sauerkraut mit karamellisierten Birnen
40 min
Vegane Vanillekipferl
1 godz. 50 min
Cashew-Vanille-Joghurt
16 godz.
Schokoladeneis (vegan)
9 godz. 30 min
Fermentierte Salsa
168 godz. 20 min
Banana Nice Cream auf 3 Arten
5 min
Veganes Käsefondue
30 min
Weihnachtlicher Festtagsbraten mit Kürbispüree und Kohlsprossen (vegan)
1 godz. 50 min
Veganes Pastatopping - Parmesan Alternative
10 min
Mandel-Knusperkekse (vegan)
50 min