Urządzenia i Akcesoria
Buchweizennudeln (glutenfrei)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
3 Portionen
Składniki
-
Buchweizen-Mehl (sehe Tipp)200 g
-
Salz2 ½ TL
-
Wasser und 2-3 Liter zum Kochen100 g
-
Kartoffelstärke zum Bestäuben
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 Portionen
Sód
5938.5 mg
Białko
25.2 g
Kalorie
2803.3 kJ /
670 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
20 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
141.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfrei von Natur aus
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Kichererbsen-Cracker (glutenfrei, vegan)
30 min
Pistazien-Orangen-Kekse
1 godz. 10 min
Palatschinken aus Maismehl (glutenfrei, laktosefrei)
35 min
Linsenwraps (glutenfrei, vegan)
3 godz. 40 min
Veganer Cashew Chedder Käse
3 godz. 10 min
Sambal - indonesische Würzpaste "hot"
1 godz.
Glutenfreies Vollkornmehl
5 min
Hanfsamen-Sauerkraut Cracker
1 godz.
Maronicreme
15 min
Bananen-Nuss-Eis mit Datteln
6 godz. 20 min
Tikkibox: Rote Rüben Nuggets mit Joghurt-Minz-Sauce
1 godz.
Toastbrot (glutenfrei)
14 godz.