Urządzenia i Akcesoria
Walnuss-Spinat-Chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
300 g
Składniki
-
Blattspinat, frisch100 g
-
Wasser500 g
-
Zwiebeln halbiert70 g
-
Minzeblättchen, frisch abgezupft20 g
-
Korianderblätter, frisch abgezupft10 g
-
grüne Chilischoten, frisch in Stücken2
-
Walnüsse, halbiert100 g
-
Garam Masala1 TL
-
Zucker1 TL
-
Salz1 TL
-
Ingwer-Knoblauch-Paste (siehe Tipp)1 TL
-
2 EL RapsölSonnenblumenöl2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Sód
1247 mg
Białko
19 g
Kalorie
3784 kJ /
903 kcal
Tłuszcz
83 g
Błonnik
11.8 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix x Karma Food
12 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Erbsen-Minz-Aufstrich
15 min
Linsenwraps (glutenfrei, vegan)
3 godz. 40 min
Maronicreme
15 min
Pilz-Dip mit Sonnenblumenkernen
30 min
Kidneybohnenaufstrich
1 godz. 10 min
Wildkräuterpesto mit Hanfsamen
45 min
Quinoa Taboulé
40 min
Rote Rüben Hummus
10 min
Paprika-Linsen-Hummus
25 min
Rote-Rüben-Dip
15 min
Gemüse-Hummus
10 min
Gemüseaufstrich
1 godz.