Tartare di uova

Tartare di uova

4.7 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • uova
    6
  • di acqua
    700 g
  • di prezzemolo fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
    ½ mazzetto
  • di erba cipollina fresca (circa 5 g), a pezzi (2 cm)
    ½ mazzetto
  • di carote novelle
    150 g
  • di ravanelli
    120 g
  • di cipollotti
    40 g
  • di olio di oliva
    30 g
  • di aceto di vino bianco
    25 g
  • di senape di Digione
    40 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe macinato
    6 pizzichi
  • di pane bianco a fette per toast
    8 fette
  • di fior di sale
    4 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 376 kcal / 1568 kJ
Białko 15.8 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...