Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 uova
- 700 g di acqua
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca (circa 5 g), a pezzi (2 cm)
- 150 g di carote novelle
- 120 g di ravanelli
- 40 g di cipollotti
- 30 g di olio di oliva
- 25 g di aceto di vino bianco
- 40 g di senape di Digione
- 1 cucchiaino di sale
- 6 pizzichi di pepe macinato
- 8 fette di pane bianco a fette per toast
- 4 pizzichi di fior di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1568 kJ / 376 kcal
- Białko
- 15.8 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 21 g
Alternatywne przepisy
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Esperienza culinaria
2h
Insalata di carote con salsa allo yogurt (TM6)
10 Min
Insalata di finocchi con parmigiano (TM6)
10 Min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 Min
Guacamole
5 Min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20 min
Zuppa di asparagi e aneto
25 Min
Spuma ai mirtilli
10 Min
Korma di verdure con anacardi
55 Min
Insalata di verdura e frutta a crudo
10 Min
Insalata di barbabietole
10 Min