Bonito en escabeche

Bonito en escabeche

4.8 74 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 25 min
6 raciones

Składniki

  • 100 g de aceite de oliva virgen extra
  • 350 g de cebolla cortada en juliana
  • 3 dientes de ajo con piel
  • 1 zanahoria en rodajas (aprox. 70 g)
  • 3 hojas de laurel secas
  • 2 cucharadas de pimienta negra en grano
  • 150 g de vinagre
  • 100 g de vino blanco
  • 100 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 500 g de bonito fresco en un trozo (sin piel ni espinas)

Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 22 g
Kalorie 1258 kJ / 300 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...