
Urządzenia i Akcesoria
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Öl40 g
-
Zwiebeln in Spalten250 g
-
Rindergulasch in Würfeln (3 cm), trocken getupft500 g
-
Paprika edelsüß1 geh. TL
-
Knoblauchzehe in dünnen Scheiben1
-
Wasser700 g
-
Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Majoran1 geh. TL
-
Ajvar mild20 g
-
Lorbeerblätter2
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Kartoffeln, festkochend400 g
-
braune Champignons250 g
-
Petersilie zerzupft, zum Garnieren
-
Schmand4 EL
-
Bauernbrot (opcjonalnie) zum Servieren
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
365 kcal /
1527 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
32 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
859 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Soul Food
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy