
Urządzenia i Akcesoria
Putengulaschsuppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe in Scheiben1
-
Olivenöl10 g
-
Zwiebel halbiert50 g
-
Möhren in Stücken (4 cm)200 g
-
rote Paprika in Stücken (4 cm)200 g
-
Putenbrust in Würfeln (ca. 2 cm)600 g
-
Tomatenmark30 g
-
stückige Tomaten, aus der Dose800 g
-
Wasser200 g
-
Paprika edelsüß1 - 2 EL
-
Salz2 TL
-
Zucker1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Speisestärke20 g
-
Wasser30 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
304 kcal /
1273 kJ
Białko
41 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
24 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
1301 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

One-Pot-Wonder
27 Przepisów
Niemcy
Niemcy