烤脆皮五花肉卷

烤脆皮五花肉卷

4.8 4 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
8 人份

Składniki

  • 五花肉 整块的
    2000 克
  • 料酒
    3 汤匙
  • 孜然粉
    5 克
  • 辣椒粉
    5 克
  • 花椒粉
    5 克
  • 五香粉
    3 克
  • 混合整粒坚果
    80 克
  • 12 克
  • 蒜头
    5 - 6 瓣
  • 英式芥末酱
    25 克
  • 现磨黑胡椒粉
    1 小撮
  • 美乃滋 原味
    150 克
  • 柠檬皮 切末
    ½ 颗
  • 柠檬汁
    ½ 颗

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 893.7 mg
Białko 37 g
Kalorie 4404.6 kJ / 1053.8 kcal
Tłuszcz 96 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 31.6 g
Węglowodany 10.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...