
Urządzenia i Akcesoria
Bouillon de poulet et omelette aux herbes vertes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
de feuilles de persil frais10 g
-
de feuilles de coriandre fraîche10 g
-
oeufs4
-
de lait80 g
-
de noix de muscade moulue½ c. à café
-
de poivre blanc moulu½ c. à café
-
de sel1 ½ c. à café
-
d'eau1100 g
-
de légumes mixtes (par ex. : carottes, oignons, céleri), en morceaux (2 cm)350 g
-
d'ailes de poulet600 g
-
de piment, sec, en flocons½ c. à café
-
de la baguette pour servir
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
407.6 kcal /
1705.4 kJ
Białko
34.8 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
10.1 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
1268.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Boost immunitaire
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks