Bouillon de poulet et omelette aux herbes vertes

Bouillon de poulet et omelette aux herbes vertes

4.3 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de feuilles de persil frais
    10 g
  • de feuilles de coriandre fraîche
    10 g
  • oeufs
    4
  • de lait
    80 g
  • de noix de muscade moulue
    ½ c. à café
  • de poivre blanc moulu
    ½ c. à café
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • d'eau
    1100 g
  • de légumes mixtes (par ex. : carottes, oignons, céleri), en morceaux (2 cm)
    350 g
  • d'ailes de poulet
    600 g
  • de piment, sec, en flocons
    ½ c. à café
  • de la baguette pour servir

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 407.6 kcal / 1705.4 kJ
Białko 34.8 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 10.1 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 1268.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...