Salade de lentilles rouges et de protéines

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • de persil frais
    10 g
  • d'eau
    1500 g
  • de pâte de bouillon de légumes
    1 c. à café bombée
    1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • de lentilles rouges séchées
    400 g
  • de concombre de jardin
    200 g
  • de tomates
    300 g
  • de menthe fraîche
    10 g
  • de basilic
    10 g
  • d'échalote coupée en deux
    30 g
  • de skyr
    300 g
  • de sel
    1 - 1 ½ c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • de jus de citron
    10 g
  • de piment en poudre
    ¾ c. à café
  • de feta émiettée
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 497 kcal / 2081 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 73 g
Błonnik 12.2 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 1168 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie