Urządzenia i Akcesoria
Salade de lentilles rouges et de protéines
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
de persil frais10 g
-
d'eau1500 g
-
de pâte de bouillon de légumes1 c. à café bombée
-
de lentilles rouges séchées400 g
-
de concombre de jardin200 g
-
de tomates300 g
-
de menthe fraîche10 g
-
de basilic10 g
-
d'échalote coupée en deux30 g
-
de skyr300 g
-
de sel1 - 1 ½ c. à café
-
de poivre moulu½ c. à café
-
de jus de citron10 g
-
de piment en poudre¾ c. à café
-
de feta émiettée100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
497 kcal /
2081 kJ
Białko
37 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
73 g
Błonnik
12.2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
1168 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
40 min
10 min
2 godz. 50 min
10 min
10 min
35 min
40 min
5 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen