
Urządzenia i Akcesoria
Pappardelle invernali zucca e funghi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
di Parmigiano reggiano a pezzi (2 cm)50 g
-
di burro30 g
-
di sale2 cucchiaino
-
di zucca Butternut pulita, a pezzi (2 cm)400 g
-
di pinoli20 g
-
di funghi champignon cremino a fette (circa 5 mm)100 g
-
di foglie di spinaci freschi150 g
-
di acqua1200 g
-
di pasta secca, tipo pappardelle250 g
-
di peperoncino rosso secco (opcjonalnie)1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
435.3 kcal /
1821 kJ
Białko
16.3 g
Tłuszcz
14.5 g
Węglowodany
63.3 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Sód
1.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Gusti d'inverno
10 Przepisów
Włochy
Włochy