Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di gherigli di noci
- 100 g di datteri denocciolati
- 2 albumi
- 20 g di fruttosio
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 302.7 kJ / 72.4 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 6.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane alle noci al Varoma
3 Std. 30 Min
Pane croccante di grano saraceno e semi
1 Std. 30 Min
Tisana zenzero, garofano e arancia
15min
Barrette ai cereali e caramello (senza glutine)
40 Min
Crema spalmabile alle nocciole e cioccolato fondente
20 Min
Cracker con farina di lenticchie
1 Std.
Pane lenticchie, ceci e semi misti
9 Std.
Pane per la colazione con frutta secca
3 Std.
Chips mais e lenticchie
35 Min
Knäckebrot (pane croccante svedese)
1 Std.
Dolcetti di cioccolato e cereali
3h 15min
Pane alla zucca e mandorle
5 Std.